فروش گلیوکسیلیک اسید 50% در بسته بندی های 25 کیلوگرمی و 200 کیلوگرمی وارد شده از کشور چین با برند شاندونگ , برای خرید گلیوکسیلیک اسید در ساعت اداری با ما تماس بگیرید. یک اسید مونو کربوکسیلیک 2-oxo و یک اسید آلدهید است. این ماده یک اسید مزدوج گلیوکسیلات نیز می باشد. گلیوکسیلیک اسید یک ترکیب آلی است و یکی از اسید های کربوکسیلیک C2 به همراه اسید استیک، اسید گلیکولیک و اسید اگزالیک است. واکنش این ماده به طور طبیعی رخ می دهد و از نظر صنعتی مفید است. همچنین اسید گلیوکسیلیک (همان اسید فرمیک یا اگزواستیک اسید) یک اسید آلدهیدی می باشد. پس از ممنوعیت فرمالدئید، این اسید به محصولات صاف کننده مو، به خصوص کراتینه یا صاف کننده های کراتینه برزیلی راه پیدا کرد. بر اساس منابع، اسید گلیوکسیلیک، می تواند فرمالدئید را به دلیل قرار گرفتن در معرض گرما آزاد کند. شایان ذکر است، در ادامه از شرکت بازرگانی رامش نژاد به بررسی فروش گلیوکسیلیک اسید 50% خواهیم پرداخت.

نام به انگلیسی :GLYOXYLIC ACID
فرمول شیمیایی :C2H2O3
شکل ظاهری :مایع شفاف مایل به زرد
تولید کننده :شاندونگ چین
خلوص :50 درصد
بسته بندی :25کیلوگرمی , 200 کیلوگرمی
قیمت :تماس بگیرید.
محل تحویل :شورآباد تهران

برای خرید گلیوکسیلیک اسید با خلوص 50 درصد در ساعت اداری با شماره زیر تماس بگیرید.

فروش گلیوکسیلیک اسید | بازرگانی رامش نژاد
فروش گلیوکسیلیک اسید | بازرگانی رامش نژاد

خرید گلیوکسیلیک اسید 50٪

خرید گلیوکسیلیک اسید 50% به علت مزایای بالایی که دارد، بسیار به  صرفه می باشد. همچنین شما کاربر عزیز می توانید خرید این ماده را با بهتین کیفیت و قیمت از این مجموعه انجام دهید. گلایوکسیلیک اسید 50% یک اسید آلی با اثرات صاف کننده، تسکین دهنده و حالت دهنده است. زیرا کوچکترین اسید آلدهید دارای اندازه مولکولی است که از لایه کوتیکول ساقه مو نفوذ کرده و به کراتین متصل می شود. اسید گلیوکسیلیک قادر است پیوندهای اسیدی را که زنجیره های پلی پپتیدی کراتین را به هم متصل می کند، بشکند و پس از آن پیوندهای متقابل جدیدی تشکیل می شود. همچنین فروش گلیوکسیلیک اسید 50% با بهترین قیمت و کیفیت در این مجموعه انجام می شود.

گروه های کربوکسیلیک و آلدهید گلیوکسیلیک اسید با گروه های آمین و حاوی گوگرد موجود در کراتین مو واکنش داده و در نتیجه پیوندهای پایداری ایجاد می کنند. اثر صاف کنندگی طولانی مدتی بر روی فیبر مو ایجاد می کند و مدیریت و ظاهر را بدون آسیب رساندن به مو بهبود می بخشد. این یک عامل حالت دهنده مو با کارایی بالا است که می تواند برای ایجاد سیستم های صاف کننده مو جدید استفاده شود که در شرایط اسیدی با اثر آرام بخش دائمی روی موهای درشت، موج دار یا مجعد کار می کند. شما مشتریان عزیز میتوانید برای خرید منتول و نیترات آمونیوم به لینک زیر مراجعه کنید.

فروش گلیوکسیلیک اسید 50٪

فروش اسید گلیوکسیلیک 50% با به صرفه ترین قیمت و کیفیت در این مجموعه صورت می پذیرد. اثر صاف کننده های حاوی گلیوکسیلیک اسید نیمه دائمی است و بین 5 تا 10 بار شستشو ماندگاری دارد. اسید گلیوکسیلیک از کوتیکول مو عبور می کند، وارد قشر مو می شود و بر روی پیوندهای هیدروژنی و اسید آمینه تیروزیناز اثر می گذارد. پیوندهای دی سولفید را نمی شکند، بلکه بر آنها تأثیر می گذارد. صاف کننده های حاوی گلایوکسیلیک اسید موها را در مجاورت گرما و با ایجاد ساختار بیوپلیمری صاف می کنند. از مشتقات اسید گلیوکسیلیک در صاف کننده های مو استفاده می شود. این مواد باعث تغییرات موقتی در ساختار مو می شوند. مکانیسم اثر آنها مشابه سایر پاک کننده های اسیدی است.

علاوه بر ایجاد پیوندهای عرضی که قبلاً توضیح داده شد، آلدئیدها با اسیدهای آمینه موجود در مو واکنش می دهند و ترکیباتی مانند ایمین ها و همی استال ها را در مو تشکیل می دهند. همچنین خرید گلیوکسیلیک اسید50% از این مجموعه به دلیل کارایی آن بسیار به صرفه است. دلیل اصلی تشکیل این ترکیبات با دمای بالا، استفاده از آهن مو در فرآیند کراتینه شدن مو است.

 

گلیوکسیلیک اسید 50%چیست؟

خرید گلیوکسیلیک اسید | بازرگانی رامش نژاد
خرید گلیوکسیلیک اسید | بازرگانی رامش نژاد

گلیوکسیلیک اسید یک ماده شیمیایی است که به عنوان یک اسید آلی قوی شناخته می‌شود. این ماده به صورت مایع و بدون رنگ است و در بسیاری از صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گلیوکسیلیک اسید با فرمول شیمیایی C4H6O4 شناخته می‌ شود و به صورت طبیعی در برخی از میوه‌ها و سبزیجات مانند انگور، لیمو، سیب و زردآلو یافت خواهد شد. همچنین فروش گلیوکسیلیک اسید 50% به علت خواصی که دارد بسیار صورت می پذیرد. همچنین این ماده در برخی از محصولات غذایی نظیر نان، کلوچه، پفک و شیرینی‌ها نیز به عنوان یک ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار می‌گیرد. گلیوکسیلیک اسید 50%یعنی در هر 100 گرم از این ماده، 50 گرم آن گلیوکسیلیک اسید است. این ماده به دلیل خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی خود، در بسیاری از صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای مثال، در صنایع غذایی، این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده برای کاهش رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در محصولات غذایی استفاده می‌شود. علاوه بر این، گلیوکسیلیک اسید 50%در صنایع پوست و مو نیز به عنوان یک عامل اسیدی استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یک ماده نرم‌کننده برای پوست و مو عمل می‌کند و باعث افزایش جذب رطوبت توسط پوست و مو می‌شود. گلیوکسیلیک اسید 50%یک ماده شیمیایی مهم است که در بسیاری از صنایع شیمیایی و غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی خود را دارا است. قابل ذکر است، فروش گلیوکسیلیک اسید 50% با به صرفه ترین قیمت در این مجموعه صورت می پذیرد.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

.

خواص فیزیکی و شیمیایی گلیوکسیلیک اسید 50%

گلایوکسیلیک اسید به صورت صنعتی از اکسیداسیون اسید نیتریک گلیوکسال تولید می شود. همچنین توسط ازن از تجزیه اکسیداتیو استر متیل مالونیک اسید تولید می شود. Qingdao Gulin تنها سازنده ای در چین است که اسید گلیوکسیلیک را بر اساس مزایای ویژه ازن تولید می کند. گلیوکسیلیک اسید با این روش دارای خلوص بالا و گلیوکسال آزاد می باشد. گلیوکسیلیک اسید 50% یک ترکیب شیمیایی است که از دو عنصر اصلی، گلیوکسیلیک اسید و آب، تشکیل شده است. گلیوکسیلیک اسید یک اسید آلی است که بر پایه اسید گلیوکولیک تهیه می‌ شود. همچنین خرید گلیوکسیلیک اسید 50% در این مجموعه با به صرفه ترین قیمت قابل انجام است.

  1. در محلول آبی قوی، گلیوکسیلیک اسید به صورت IUPAC با نام S-گلیوکسیلیک اسید نیز شناخته می ‌شود. همچنین این خواص باعث می شود تا فروش گلیوکسیلیک اسید 50% بسیار افزایش پیدا کند. این ترکیب به صورت مایع شفاف، بی‌رنگ، و خوشبو به‌دست می‌آید. خواص فیزیکی و شیمیایی گلیوکسیلیک اسید 50% عبارتند از:
  2.  محلولیت: گلیوکسیلیک اسید 50% در آب قابل محل شدن است و محلولی شفاف و خوشبو را تشکیل می‌دهد.
  3.  زمان خمیرکنی: این ترکیب در طول زمان به صورت خمیر شکل می‌گیرد، و در اثر تداخل مکانیسم‌های سطحی لزج می‌شود.
  4.  خواص اسیدی: گلیوکسیلیک اسید بطور طبیعی یک اسید ضعیف است و می‌تواند در واکنش‌های شیمیایی به عنوان یک اسید کارایی داشته باشد.
  5. کاربردها: گلیوکسیلیک اسید 50% در برخی صنایع مانند صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع خوراکی، و صنایع شیمیایی استفاده می ‌شود. به عنوان یک ماده تنظیم کننده pH، به عنوان یک ماده مخفی کننده به‌کار می ‌رود.
  6. ذخیره سازی: گلیوکسیلیک اسید 50% در شرایط زیادی پایدار است و به‌ عنوان یک ماده شیمیایی غیرخطرناک در نگه‌داری محصولات استفاده می ‌شود. قابل ذکر است، این خواص بسیار بر فروش گلیوکسیلیک اسید 50% تاثیر گذار هستند.
 

کاربرد گلیوکسیلیک اسید 50% چیست؟

خرید گلیوکسیلیک اسید 50% | بازرگانی رامش نژاد
خرید گلیوکسیلیک اسید 50% | بازرگانی رامش نژاد

گلیوکسیلیک اسید 50% یکی از محصولات شیمیایی است که در صنایع مختلف برای کاربردهای متنوعی استفاده می شود. این ماده شیمیایی به عنوان یک اسید قوی با خاصیت هایی مانند خنثی کردن قلیایی ها، ضد عفونی کننده و تنظیم کننده pH شناخته شده است. همچنین این کاربرد ها بسیار بر فروش گلیوکسیلیک اسید 50% تاثیر گذار می باشند. در ادامه به بررسی کاربردهای گلیوکسیلیک اسید 50% پرداخته می شود. 

  1. تولید کرم های ضد آفتاب: این ماده به عنوان یک تنظیم کننده pH در تولید کرم های ضد آفتاب استفاده می شود. این ماده شیمیایی باعث می شود که pH کرم در محدوده مناسب برای پوست باشد و بدین ترتیب عوارض پوستی ناشی از استفاده از کرم های ضد آفتاب را کاهش می دهد. همچنین این کاربرد ها بسیار بر خرید گلیوکسیلیک اسید 50% تاثیر گذار هستند.
  2. تولید شامپو و صابون: گلیوکسیلیک اسید 50% به عنوان یک عامل خنثی کننده قلیایی در تولید شامپو و صابون استفاده می شود. این ماده شیمیایی باعث می شود که pH محصولات به حداکثر مقدار مجاز برسد و بدین ترتیب باعث جلوگیری از خشک شدن پوست و مو می شود.
  3.  تولید عطر و ادکلن: این ماده به عنوان یک تنظیم کننده pH در تولید عطر و ادکلن استفاده می شود. این ماده شیمیایی باعث می شود که pH محصول در محدوده مناسب برای پوست باشد و بدین ترتیب عوارض پوستی ناشی از استفاده از عطر و ادکلن را کاهش می دهد. قابل ذکر است، فروش گلیوکسیلیک اسید 50% با بهترین قیمت و کیفیت در این مجموعه صورت می پذیرد.
  4. تولید ضد عفونی کننده ها: گلیوکسیلیک اسید 50% به عنوان یک ضد عفونی کننده در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده شیمیایی باعث می شود که باکتری ها و ویروس های مختلف در محصولات آرایشی و بهداشتی نابود شوند و بدین ترتیب از انتقال بیماری ها به دیگران جلوگیری می شود.
  5. تولید مواد شوینده: این ماده به عنوان یک عامل خنثی کننده در تولید مواد شوینده مانند پودر لباس، مایع ظرفشویی و … استفاده می شود. این ماده شیمیایی باعث می شود که pH محصول در محدوده مناسب برای شست و شو باشد و بدین ترتیب عوارض پوستی ناشی از استفاده از مواد شوینده را کاهش می دهد. همچنین فروش گلیوکسیلیک اسید 50% به علت کاربرد های آن بسیار انجام می شود.

گلیوکسیلیک اسید 50% یک ماده شیمیایی با کاربردهای متنوع در صنایع مختلف است که با توجه به خاصیت های آن، به عنوان یک تنظیم کننده pH، خنثی کننده قلیایی و ضد عفونی کننده در تولید محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.گلایوکسیلیک اسید 50% یک اسید آلی با اثرات صاف کننده، آرامش بخش و حفظ مو است. زیرا کوچکترین اسید آلدهید دارای اندازه مولکولی است که به لایه کوتیکول مو نفوذ کرده و به کراتین متصل می شود.

اسید گلیوکسیلیک قادر به برش اسیدی پیوندهای متصل کننده زنجیره های پلی پپتیدی کراتین و به دنبال آن تشکیل پیوندهای متقابل جدید است. گروه های کربوکسیل و آلدئید اسید گلیوکسیلیک با گروه های حاوی آمین و گوگرد موجود در کراتین مو واکنش داده و در نتیجه پیوندهای پایداری ایجاد می کنند.یک اثر صاف کنندگی طولانی مدت بر روی فیبر مو ایجاد می کند، کنترل پذیری و ظاهر را بدون آسیب رساندن به مو بهبود می بخشد. این یک عامل حالت دهنده مو بسیار موثر است که می تواند برای ایجاد سیستم های صاف کننده جدید مو استفاده شود که در شرایط اسیدی با اثر آرام بخش دائمی روی موهای درشت، موج دار یا مجعد کار می کند


جمع بندی

در این مقاله از شرکت بازرگانی رامش نژاد به بررسی فروش گلیوکسیلیک اسید 50% پرداختیم. همچنین در این مقاله به چیستی، کاربرد و خواص فیزیکی و شیمیایی این ماده نیز اشاره کردیم. شایان ذکر است، شما کاربر عزیز می توانید برای  دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران این مجموعه ارتباط حاصل کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *