فروش آلکیل لاکتات وارد شده از کشور چین در این شرکت , برای خرید آلکیل لاکتات در ساعت اداری با ما تماس بگیرید. این محصول  یک مرطوب کننده پوست و مو است که خاصیت نرم کنندگی نیز دارد. این ماده در فرمولاسیون های مختلف برای کاهش چربی و چسبندگی مواد دیگر موثر است. در شکل طبیعی خود، c12-13 آلکیل لاکتات به صورت مایع زرد رنگی ظاهر می شود که می تواند برای غلیظ شدن به محصولات اضافه شود. به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی عالی می توان از آن به عنوان جایگزین روغن معدنی استفاده کرد. فرمول شیمیایی آلکیل لاکتات C15H30O3 است. همچنین در ادامه از شرکت بازرگانی رامش نژاد به بررسی فروش آلکیل لاکتات خواهیم پرداخت.

نام به انگلیسی :alkyl lactate
شکل ظاهری :مایع زرد روشن
تولید کننده :چین
خلوص :99.8 درصد
گرید :آرایشی
قیمت :تماس بگیرید.
محل تحویل :شورآباد تهران

برای خرید آلکیل لاکتات با بهترین کیفیت و بهترین قیمت در ساعت اداری با شماره زیر تماس بگیرید.

فروش آلکیل لاکتات | بازرگانی رامش نژاد
خرید آلکیل لاکتات | بازرگانی رامش نژاد

دلایل فروش آلکیل لاکتات

فروش آلکیل لاکتات با بهترین کیفیت و قیمت در این مجموعه صورت می پذیرد. آلکیل لاکتات در مراقبت های شخصی و لوازم آرایشی عمدتا به عنوان یک عامل مرطوب کننده استفاده می شود. می توان آن را در محصولاتی مانند کرم ها، شامپوها، ریمل ها و ماسک های آبرسان پیدا کرد. علاوه بر اینکه یک مرطوب کننده است، یک عامل پخش کننده خوب است که به سایر مواد اجازه می دهد به خوبی در یک فرمول مخلوط شوند و محصولی با بافت بهتر ایجاد کنند. همچنین برای کاهش چربی ناشی از مواد دیگر استفاده می شود. در محصولات مراقبت از پوست، به عنوان یک عامل مرطوب کننده به خوبی عمل می کند.

همچنین فرمول C12-13 آلکیل لاکتات ماده ای مصنوعی است که از مخلوط استر های حاصل از اسید لاکتیک و الکل های آلکیل با زنجیره های 12 و 13 اتم کربن به دست می آید. برای ارائه گیم پلی بهتر و افزایش عملکرد. قابل ذکر است، تمام این موارد بر فروش آلکیل لاکتات تاثیر گذار هستند. همچنین شما مشتریان عزیز میتوانید برای خرید پارا آمینو بنزوئیک اسید و خرید پودر مترونید ازول  به لینک زیر مراجعه کنید.

آلکیل لاکتات چیست؟

ماده آلکیل لاکتات یک گروه از ترکیبات شیمیایی است که در آن یک مولکول لاکتات به یک زنجیره آلکیل متصل شده است. این ترکیبات شامل موادی هستند که در صنایع مختلف، از جمله صنایع غذایی، دارویی و شوینده ها به کار می روند. لاکتات، یک نوع اسید کربوکسیلیک است که در بسیاری از مواد طبیعی مانند شیر، سبزیجات و میوه ها یافت می شود. در صنایع غذایی، ماده آلکیل لاکتات به عنوان یک عامل ترش کننده و رنگ دهنده استفاده می شود. در صنایع دارویی، این ترکیبات به عنوان عامل پایدار کننده و برای افزایش جذب دارو توسط بدن استفاده می شوند. همچنین، در صنایع شوینده ها، ماده آلکیل لاکتات به عنوان عامل افزایش دهنده خواص شستشویی و ترکیب کننده با مواد دیگر استفاده می شود. همچنین فروش آلکیل لاکتات با به صرفه ترین قیمت در این مجموعه انجام می شود.

ماده آلکیل لاکتات ها به دلیل خواص آنتی باکتریال، ضد قارچ و ضد ویروسی خود، در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز به کار می روند. این ترکیبات به عنوان عامل ضد عفونی کننده و ترمیم کننده پوست در محصولات مانند کرم های ضد آفتاب، لوسیون های بدن و شامپو ها استفاده می شوند. ماده آلکیل لاکتات یک ترکیب شیمیایی چند منظوره است که در صنایع مختلف به کار می رود. خواص ضد عفونی کننده، ضد قارچ و ضد ویروسی آن، باعث شده است که در صنایع پزشکی، بهداشتی، آرایشی و بهداشتی و صنایع شوینده ها به عنوان یک ماده مؤثر و پرکاربرد شناخته شود.

 

خواص فیزیکی و شیمیایی آلکیل لاکتات چیست؟

خرید آلکیل لاکتات | بازرگانی رامش نژاد
خرید آلکیل لاکتات | بازرگانی رامش نژاد

آلکیل لاکتات (Alkyl lactate) یا استرهای لاکتیک اسید پیوندزدهی شده با زنجیره‌های آلکیلی هستند. این ترکیبات خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی دارند که آنها را مناسب برای استفاده در صنایع مختلف می‌کند. همچنین این خواص ها بر فروش آلکیل لاکتات بسیار تاثیر مثبتی می گذارند. در ادامه برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی آلکیل لاکتات را بیان خواهیم کرد. 

  • قابلیت محلول در آب: آلکیل لاکتات‌ها قابلیت محلول شدن در آب را دارند، که این ویژگی آنها را برای استفاده در محصولات پاک کننده و آرایشی مناسب می ‌کند.
  • قابلیت مواد مانع شکستن امولسیون: این ماده می ‌توانند به عنوان ماده ‌ای مانع در شکستن امولسیون (مثلاً در کرم های ضد آفتاب) عمل کنند.
  • خواص مرطوب کنندگی: آلکیل لاکتات‌ ها دارای خواص مرطوب کنندگی بالا هستند و می‌ توانند به عنوان مواد مرطوب کننده در محصولات مراقبت از پوست، مثل لوسیون ها و کرم ها، استفاده شوند.
  • خواص محافظتی: این ماده به عنوان مواد محافظتی در برابر اشعه UV و خوردگی پوست عمل می‌ کنند.
  • استفاده در محصولات آرایشی: به دلیل خواص بالفعل مرطوب کنندگی و مات کنندگی، آلکیل لاکتات‌ ها در تولید رژ لب، لوسیون پاک کننده و کرم پودر مورد استفاده قرار می‌ گیرند.
  • مقاومت به حرارت: آلکیل لاکتات‌ها به دلیل پایداری حرارتی خوب، در ترکیبات حاوی اسانس ‌ها یا روغن ‌های ضروری قابل استفاده هستند. همچنین فروش آلکیل لاکتات با بهترین قیمت و کیفیت در این مجموعه صورت می پذیرد.
  •  حساسیت پایین: آلکیل لاکتات‌ها معمولاً حساسیت پایینی دارند و به همین دلیل در ترکیبات آرایشی و محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌ شوند.
  • قابلیت تغلیظ: به عنوان یک عامل تغلیظ‌ کننده، آلکیل لاکتات‌ ها در تولید محصولات رایحه‌دار مانند ادکلن و اسپری‌های بدن استفاده می ‌شوند.
 

کاربرد آلکیل لاکتات چیست؟

ماده آلکیل لاکتات یک ترکیب شیمیایی است که در بسیاری از محصولات آرایشی، بهداشتی و محصولات شوینده استفاده می شود. این ترکیب در واقع نوعی استر است که از اسید لاکتیک و الکل آلی تولید می شود. ماده آلکیل لاکتات به عنوان یک عامل نرم کننده و مرطوب کننده در بسیاری از محصولات آرایشی مانند کرم های صورت، لوسیون ها، شامپو ها و صابون ها استفاده می شود. این ترکیب قابلیت جذب آب را دارد و به عنوان یک عامل مرطوب کننده برای پوست و موها عمل می کند. علاوه بر این، ماده آلکیل لاکتات به عنوان یک عامل پایدار کننده نیز در بسیاری از محصولات آرایشی استفاده می شود. این ترکیب باعث افزایش عمر محصولات و جلوگیری از فساد آنها می شود. قابل ذکر است، فروش آلکیل لاکتات به علت کاربرد بالای آن بسیار صورت می پذیرد.

ماده آلکیل لاکتات همچنین به عنوان یک عامل حل کننده در بسیاری از مواد شوینده مانند مایع ظرفشویی، شامپو و صابون استفاده می شود. این ترکیب باعث جدا شدن ذرات چربی و کثیفی از سطح مواد و بهبود عملکرد محصولات شوینده می شود. همچنین، ماده آلکیل لاکتات به عنوان یک عامل پوشش دهنده در بسیاری از محصولات آرایشی نظیر رژ لب، لاک ناخن و ماسکارا استفاده می شود. این ترکیب باعث افزایش دوام و پایداری رنگ در محصولات آرایشی می شود. ماده آلکیل لاکتات یک ترکیب شیمیایی چند منظوره است که در بسیاری از محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده استفاده می شود. این ترکیب به عنوان یک عامل نرم کننده، مرطوب کننده، پایدار کننده، حل کننده و پوشش دهنده عمل می کند و بهبود عملکرد و کارایی محصولات را بهبود می بخشد. همچنین فروش آلکیل لاکتات با بهترین قیمت و کیفیت در این مجموعه صورت می پذیرد.

 

موارد ایمنی بعد از خرید آلکیل لاکتات

خرید آلکیل لاکتات | بازرگانی رامش نژاد
خرید آلکیل لاکتات | بازرگانی رامش نژاد

استفاده از آلکیل لاکتات در صنایع مختلف به طور کلی ایمن است، اما برخی موارد و ضوابط ایمنی برای استفاده در نظر گرفته می‌ شوند. در ادامه، به برخی از موارد ایمنی مرتبط با استفاده از آلکیل لاکتات اشاره خواهیم کرد.

  1. ایمنی پوست: در صورت مستقیم برخورد با پوست، تماس بیش از حد با آلکیل لاکتات ممکن است تحریک پوستی یا حساسیت در افراد حساس به ترکیبات حاضر در آن ایجاد کند. در نتیجه، در هنگام استفاده از محصولات حاوی آلکیل لاکتات، از تماس مستقیم و طولانی با پوست محافظت کنید و در صورت بروز حساسیت یا تحریک، استفاده را متوقف کنید و به پزشک مراجعه کنید. همچنین فروش آلکیل لاکتات با بهترین کیفیت بازار در این مجموعه انجام می شود.
  2.  ایمنی چشم: در صورت ورود آلکیل لاکتات به چشم ‌ها، باید فوراً با آب بشویید و در صورت بروز التهاب یا عوارض جدی، پزشک را ملاقات کنید.
  3. ایمنی تنفسی: در صورت استنشاق دستگاهی آلکیل لاکتات بخصوص در فضای بسته و بی ‌هوا، بهتر است به فضای باز مهاجرت کنید و در صورت بروز عوارض تنفسی، درمان پزشکی را جستجو کنید.
  4. آتشزايي: آلکیل لاکتات‌ها دارای نقطه اشتعال بالا هستند و به‌طور مستقیم قابل اشتعال نیستند. با این حال، همچنان باید از تماس طولانی با حرارت، آتش یا منابع اشتعال دوری کافی داشته باشید.
  5. نگهداری: برای نگهداری بهینه آلکیل لاکتات، باید در شرایط خنک و خشک تا حد امکان از نور خورشید مستقیم و رطوبت بالا دوری کنید و در محیط‌های خطرناک به عنوان مثال در معرض آتش یا مواد اکسید کننده قرار ندهید. همچنین، به دقت دستورات نگهداری و دورانده صاحبنظر را بررسی و رعایت کنید. همچنین تمام این موارد ایمنی در فروش آلکیل لاکتات بسیار رعایت می شود.
 

مواد تشکیل دهنده آلکیل لاکتات چیست؟

ماده آلکیل لاکتات از ترکیبی از اسید لاکتیک و الکل آلی به دست می آید. این ترکیب شیمیایی در بسیاری از محصولات آرایشی، بهداشتی و محصولات شوینده استفاده می شود. به طور کلی، ماده آلکیل لاکتات یک استر است که در بسیاری از موارد به عنوان یک عامل نرم کننده، مرطوب کننده، پایدار کننده، حل کننده و پوشش دهنده عمل می کند. این ترکیب قابلیت جذب آب را دارد و به عنوان یک عامل مرطوب کننده برای پوست و موها عمل می کند. همچنین، باعث افزایش دوام و پایداری رنگ در محصولات آرایشی مانند رژ لب، لاک ناخن و ماسکارا می شود.

جمع بندی

در این مقاله از شرکت بازرگانی رامش نژاد به بررسی فروش آلکیل لاکتات پرداختیم. همچنین در این مقاله به چیستی، کاربرد و خواص فیزیکی و شیمیایی این ماده بیان شد. ماده آلکیل لاکتات به ترکیباتی گفته می ‌شود که از اتصال استر لاکتیک اسید با زنجیره ‌های آلکیلی تشکیل شده‌ اند. به عبارت دیگر، آلکیل لاکتات‌ها مشتق‌ هایی هستند که با انجام واکنش بین لاکتیک اسید و الکل، ایجاد می ‌شوند. ساختار کلی آلکیل لاکتات شامل بخش لاکتات (استر لاکتیک اسید) و یک زنجیره آلکیلی می‌باشد. طول زنجیره آلکیلی و نوع گروه آلکیلی می‌ تواند متغیر باشد و از این واقعیت نیز برخی ویژگی‌ها و استفاده‌های مختلف برای هر نوع آلکیل لاکتات ناشی می ‌شود.

ماده آلکیل لاکتات معمولاً در صنایع مختلف مانند صنعت آرایشی و بهداشتی، پاک کننده‌ها، صنایع غذایی، و صنایع شیمیایی استفاده می ‌شود. قابل ذکر است، فروش آلکیل لاکتات با بهترین قیمت و کیفیت در این مجموعه صورت می پذیرد. خواص فیزیکی و شیمیایی آلکیل لاکتات می‌تواند متغیر و ویژه برای هر نوع آلکیل لاکتات باشد. شایان ذکر است، شما کاربر عزیز می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران این مجموعه ارتباط حاصل کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *