لوریل گلوکوزید در بشکه های 200 کیلوگرمی توسط این شرکت از کشور چین وارد میشود برای اطلاع از قیمت لوریل گلوکوزید بصورت عمده در ساعت اداری با ما تماس بگیرید.  یک سورفکتانت غیریونی و عضوی از خانواده آلکیل گلوکزیدها (به عنوان مثال، کوکو گلوکوزید، دسیل گلوکوزید) است که. این ها موادی هستند که از مخلوط کردن الکل با قند و یا گلوکز تشکیل می‌شوند. معمولاً به طور پایدار از روغن هسته خرما، شکر ذرت یا نارگیل تهیه می شود. این ماده فرآیند تمیز کردن را بدون از بین بردن رطوبت لازم بهبود می بخشد. ماده پوراسی فقط از گلوکوزید لوریل استفاده می کند که از نارگیل به دست می آید. در ادامه از شرکت بازرگانی رامش نژاد به بررسی لوریل گلوکوزید خواهیم پرداخت. پس همراه ما باشید!

نام به انگلیسی :Lauryl glucoside
فرمول شیمیایی :C۱۸H۳۶O۶
کشور تولید کننده :کره جنوبی و آلمان
بسته بندی :200 کیلوگرمی
قیمت :تماس بگیرید.
محل تحویل :شورآباد تهران

برای اطلاع از قیمت لوریل گلوکوزید بصورت عمده در ساعت اداری با شماره زیر تماس بگیرید.

قیمت لوریل گلوکوزید | بازرگانی رامش نژاد
قیمت لوریل گلوکوزید | بازرگانی رامش نژاد

خرید لوریل گلوکوزید

خرید لوریل گلوکوزید نسبت به کاربرد و مزایایی که به همراه خود دارد بسیار  به صرفه می باشد. گلوکوزید لوریل یک سورفکتانت گیاهی است که معمولاً به صورت مایعی شفاف با رایحه ملایم و شیرین ظاهر می شود و در بسیاری از محصولات پاک کننده، صابون ها یافت می شود. افراد از این ماده در برخی از محصولات مراقبت شخصی و پاک کننده استفاده می کند زیرا خواص پاک کنندگی ملایم اما موثر و سازگاری کلی با پوست های حساس دارد. این محصول از لوریل الکل (از نارگیل یا نخل) و گلوکز (از ذرت یا سیب زمینی) به دست می آید.

این ماده چیزی است که به عنوان یک سورفکتانت غیر یونی شناخته می شود، به این معنی که مولکول ها بدون بار هستند و به تمیز کردن بدون رگه کمک می کنند. همچنین به کف کردن، مرطوب کردن و تعلیق کثیفی در محصولاتی مانند شامپو، شستشوی بدن، محصولات لباسشویی، پاک کننده های صورت و خمیر دندان کمک می کند.

فروش لوریل گلوکوزید

با توجه به مشخصات ایمنی آن، گروهی از آلکیل گلوکوزیدها، از جمله لوریل گلوکوزید، توسط پانل بررسی مواد آرایشی (CIR) در سال 2013 مورد ارزیابی قرار گرفت. استفاده و غلظت فرمولاسیون این ماده غیر تحریک کننده می باشد که باعث افزایش فروش لوریل گلوکوزید در صنعت آرایشی شده است. EWG به مطالعاتی اشاره می‌کند که نشان می‌دهد درماتیت تماسی آلرژیک به دسیل و لوریل گلوکوزید در درصد کمی از جمعیت رخ می‌دهد و در افرادی که حساسیت دارند باید مراقب بود. این دسته از اسیدهای چرب نیز توسط آژانس شیمیایی اروپا (ECHA) به عنوان زیست تخریب پذیر، با پتانسیل کم برای تجمع زیستی یا سمیت در آب فهرست شده است. 

برای اطلاع از اینکه پرسش  پتاسیم نیترات از کجا تهیه کنیم را پاسخ بدهیم به لینک مربوطه مراجعه کنید.

لوریل گلوکوزید چیست؟

لوریل گلوکوزید ماده ای است که در مراقبت از پوست و فرمولاسیون های آرایشی برای بهبود توانایی پاک کنندگی پاک کننده ها، شوینده های بدن و صابون ها استفاده می شود. گلوکوزید لوریل یک ماده زرد غلیظ است که از روغن هسته خرما، شکر ذرت یا نارگیل به دست می آید. گلوکوزید لوریل یک آلکیل گلوکزید است. آلکیل گلوکزیدها گروهی از مواد هستند که از ترکیب الکل ها و قندی مانند گلوکز ساخته می شوند. به طور کلی، گلوکوزید لوریل از مواد طبیعی مشتق شده است اما می تواند به صورت مصنوعی نیز ساخته شود. این ماده تولید مصنوعی فشار بر منابع طبیعی را به حداقل می رساند و مسائل زیست محیطی را با برداشت، فرآوری و حمل و نقل کاهش می دهد.

با توجه به توانایی لوریل گلوکزید در ساخته شدن از مواد طبیعی، این ماده به عنوان یک ماده سازگار با محیط زیست یا پایدار در نظر گرفته می شود. این محصول به عنوان یک سورفکتانت استفاده می شود که به حذف آلودگی و چربی از روی پوست کمک می کند و به شما امکان می دهد آنها را بشویید. به همین دلیل است که اغلب لوریل گلوکزید را در محصولات تمیز کننده مانند شوینده ها و پاک کننده ها پیدا می کنید.

 

کاربرد لوریل گلوکوزید چیست؟

 این محصول عمدتا به عنوان سورفکتانت استفاده می شود. سورفکتانت ها به شکستن کشش سطحی بین دو مایع کمک می کنند و به تمیز کردن عمیق تر کمک می کنند. به همین دلیل است که  این محصول در محصولاتی مانند پاک کننده ها، شامپوها، شوینده های بدن، صابون های دستی و محصولات پاک کننده خانگی سازگار با محیط زیست استفاده می شود. قابل ذکر است، صنایع بهداشتی بسیاری از خدمات وارد کننده لوریل گلوکوزید به علت سهولت خرید، استفاده می کند. همچنین در ادامه به انواع استفاده از این ماده خواهیم پرداخت. 

1. مراقبت از پوست و بدن

 به عنوان یک سورفکتانت و پاک کننده، کشش سطحی را می شکند، بنابراین کثیفی و روغن و کثیفی بدن راحت تر از بین رفته و شسته می شوند. این یک دلیل عالی برای یافتن لوریل گلوکزید در شامپوها، شوینده های صورت، شوینده های بدن و سایر محصولات مراقبت شخصی است. این محصول را می توان در ترکیب با سایر گلیکوزیدها برای افزایش خاصیت کف کنندگی و حالت دهنده پوست استفاده کرد. هنگامی که در فرمولاسیون یونی استفاده می شود، در ایجاد عمق کف و خواص امولسیون کنندگی بسیار موثر است.  این محصول برای فوم حمام، ژل دوش برای افزایش عملکرد کف محصول بسیار مفید است.

2. مراقبت از دندان

 این محصول به عنوان یک سورفکتانت دارای خواص کف کننده است که آن را به یک ماده موثر در خمیر دندان و محصولات سفید کننده دندان تبدیل می کند و خرید لوریل گلوکوزید را بسیار به صرفه می سازد.

3. لوازم آرایشی

فروش لوریل گلوکوزید در لوازم آرایشی بسیار پر طرفدار است. این ماده به عنوان یک عامل پاک کننده و سورفکتانت در لوازم آرایشی از جمله پرایمرهای آرایشی، پاک کننده های آرایش چشم، کرم های BB و کرم های دور چشم استفاده می شود.

4. محصولات Puracy

Puracy به جای سولفات ها از لوریل گلوکوزید به عنوان یک سورفکتانت و پاک کننده در بسیاری از محصولات کف سازی که وارد کننده لوریل گلوکوزید ماده آن را تامین می کنند، استفاده می شود.

5. مراقبت مو 

صنایع بهداشتی مراقبت مو بسیار از خرید لوریل گلوکوزید استفاده می کنند. گلوکوزید لوریل یک کف عالی و ماندگار ایجاد می کند. گلوکوزید لوریل در محصولات مراقبت از مو مفید است، جایی که به توانایی تمیز کردن موها بدون از بین بردن آن کمک می کند.

 

کاربرد لوریل گلوکوزید در محصولات بهداشتی چیست؟

خرید لوریل گلوکوزید | بازرگانی رامش نژاد
خرید لوریل گلوکوزید | بازرگانی رامش نژاد

اگر مواد شیمیایی قبلاً به مو آسیب رسانده باشد، می‌توان با  این محصول، مو ها را تقویت کرد. به عبارت دیگر، موهای حساس مانند موهای دکلره شده، رنگ شده، پر شده، آسیب دیده یا مجلل باید با سورفکتانت های ملایم شامپو شوند. با توجه به مطالعه ای در مورد اثرات آلکیل گلوکزید بر روی پدیده لیفت پوسته در طول اکستنشن الیاف موی درمان نشده، مشخص شد که درمان با سدیم لورت سولفات منجر به تضعیف گسترده تر ساختار پوسته الیاف شانه شده می شود. در سطوح برجسته، سلول های کوتیکول شروع به جدا شدن از کوتیکول های زیرین می کنند. در مقابل، لوریل گلوکزید لیفت شدید کمتری را نشان دادند و زوایای لیفت جرمی را کاهش دادند.

در مقابل، فروش لوریل گلوکوزید به علت اینکه تأثیر قوی روی سطح مو دارد و به نظر می رسد پوسته های کوتیکول را بلند می کند، بسیار صورت می پذیرد. از نظر اثر پاک کنندگی، اندازه گیری های لیپومتریک شامپو، اثرات قابل مقایسه سدیم لورت سولفات و لوریل گلوکوزید را نشان می دهد.

جمع بندی

در این مقاله از شرکت بازرگانی رامش نژاد به بررسی لوریل گلوکوزید پرداختیم. همچنین در این مقاله به چیستی و کاربرد این ماده نیز پرداخته شد. خرید لوریل گلوکوزید به دلیل کاربرد بالایی که در صنعت بهداشتی دارد بسیار صورت می پذیرد. همچنین یکی از صنایعی که بسیار از فروش لوریل گلوکوزید استفاده می کند، صنعت تولید محصولات بهداشتی شامپو است. قابل ذکر است، این مجموعه به عنوان وارد کننده لوریل گلوکوزید آماده فروش این ماده با بهترین قیمت و کیفیت به شما می باشد. 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *